In English

Hääkuvaus

Minusta hääpäivä kannattaa suunnitella hääparin eikä valokuvauksen ehdoilla. Tästä syystä palveluuni kuuluu, että olen hääparin käytettävissä koko päivän, ilman aikarajoja. Mitään ei tarvitse kiirehtiä valokuvaajan takia, ja hääpari saa keskittyä juhlasta nauttimiseen.

Dokumentoin koko ikimuistoisen hääpäivän aina valmisteluista juhlan viime hetkiin asti kiinteällä pakettihinnalla. Kuvausten lopulliset kustannukset ovat tiedossa jo etukäteen, eikä morsiuspari joudu jännittämään mahdollisista hääkuvaajan lisätunneista tulevaa lisähintaa.

Kuvaukset käydään läpi suunnittelutapaamisessa, jossa tutustumme toisiimme ja kuuntelen hääparin toiveita. Juttelemme päivän kulusta, kuvaamisesta ja kaikesta muusta mitä mieleen tulee. Teemme myös kirjallisen kuvaussopimuksen.

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus alkaa usein morsiamen kanssa kampaajalta, minkä jälkeen kuvaan esimerkiksi viimeiset valmistelut juhlapaikalla, morsiamen laittautumista valmiiksi ja sulhasen viime hetket poikamiehenä.

Vihkipaikalla kuvaan toimituksen huomaamattomasti ja seremoniaa kunnioittaen.

Hääpotretit voidaan ottaa joko ennen vihkimistä, sen jälkeen tai myöhemmin juhlapaikalla.

Hääjuhlassa ikuistan yksityiskohdat, herkän intiimit hetket, hauskat ohjelmanumerot, juhlatunnelman ja tanssilattian pyörteet.

Lopputuloksena morsian ja sulhanen saavat satoja laadukkaita valokuvia, joista välittyy hääpäivän iloinen tunnelma.

Puhun suomea ja englantia sujuvasti, ja pärjään myös ruotsiksi.

Asun Vihdissä, joten lyhyen ajomatkan päässä ovat Nummela, Karkkila, Loppi, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio, Lohja, Nummi-Pusula, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo sekä koko Uusimaa. Sopimuksen mukaan olen käytettävissä myös kaikkialla Suomessa ja ulkomailla.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä, vastaan mielelläni kaikkiin tiedusteluihin.

Kuva 3

Kuva 2

Kuva 1