In English

Erikoiskuvaukset

Otettaisiinko persoonallisia kuvia kihlaparista, tyylikäitä muotokuvia morsiamesta tai sulhasesta, aistikkaita kuvia huomenlahjaksi vai haluatko kokea unohtumattomat trash the dress -kuvaukset?

Kuvaajaa tai kuvattavana olemista ei tarvitse jännittää. Kuvauksiin lähdetään pitämään hauskaa, ja se näkyy myös kuvissa.

Suunnittelen erikoiskuvaukset aina yhdessä kuvattavien kanssa. Ideoimme kuvien tyylin, kuvauspaikat ja asut niin että kuvista saadaan juuri teidän näköisenne.

Ota yhteyttä, niin ideoidaan millaiset kuvaukset sopisivat parhaiten juuri teille!

Kihlaparikuvat

Näissä kuvissa ei pönötetä kauhtuneen kankaan edessä, vaan saatte nauttia toisistanne kivassa ympäristössä, vaikkapa puistossa, rannalla, metsässä tai kaupungin vilinässä.

Kihlaparikuva sopii erinomaisesti häävieraille tarkoitetuille nettisivuille, hääkutsuun, pantavaksi esille juhlapaikalle, hääjuhlan vieraskirjaan tai vaikkapa vanhemmille kiitokseksi osallistumisesta hääjärjestelyihin.

yksityiskohta morsiamen asusta

Huomenlahjakuvat

Huomenlahjakuvausten ajatus on tuottaa intiimejä kuvia annettavaksi rakkaimmalle.

Kuvaukset voi toteuttaa sisällä tai ulkona, haluamaasi tyyliin. Kuvista voi tehdä vaikkapa lompakkokuvia, pienen kirjasen, tyttökalenterin tai taulun makuuhuoneen seinälle.

vedessä

Trash the dress

Trash the dress tarkoittaa häiden jälkeen tehtäviä toisenlaisia kuvauksia, joissa ei enää varota kerran käytettyä hääpukua. Kuvauspaikaksi sopivat villimmätkin paikat.

Miltä kuulostaisi vaikkapa kulkea kasteisella kukkakedolla, kisailla heinäkasassa, istua sylikkäin rantahiekassa tai pulahtaa järveen morsiuspuvussa, tuoreen aviomiehen kanssa.

Takuulla ainutkertainen kokemus.